xboxscene.org forums

Pages: 1 [2]

Author Topic: Can I Play Dvds Without The Dvd Kit?  (Read 1218 times)

xahur

  • Archived User
  • Newbie
  • *
  • Posts: 49
Can I Play Dvds Without The Dvd Kit?
« Reply #15 on: June 20, 2003, 01:11:00 PM »

however, it dont seem to be working with a remote. at least not the hurricane remote!
Logged

Xeero

  • Archived User
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2508
Can I Play Dvds Without The Dvd Kit?
« Reply #16 on: June 23, 2003, 08:31:00 AM »

QUOTE (xahur @ Jun 20 2003, 05:04 PM)
however, it dont seem to be working with a remote. at least not the hurricane remote!

DVDX2 does not work with the remote...it is it's own software.
DVDX is a hacked MS Dashboard...it works with the remote.

I think you're using DVDX2 when you should be using DVDX.
Logged

kof2002

  • Archived User
  • Newbie
  • *
  • Posts: 24
Can I Play Dvds Without The Dvd Kit?
« Reply #17 on: July 01, 2003, 10:59:00 AM »

will my xbox with xecuter 2.1 lite with the regular linux cromwell bios run this program? if not i can flash the chip with new bios on disc right? :uhh:  
Logged

XanTium

  • Archived User
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1358
Can I Play Dvds Without The Dvd Kit?
« Reply #18 on: October 20, 2002, 09:21:00 AM »

Yes it's possible with homebrew software called DVD-X 2 released by X-ecuter team.

EDIT:

And since 2005-09-12 you can also use XBMC┬┤s built in DVD player with full dvd menu support!

This post has been edited by JayDee: Sep 21 2005, 01:05 PM
Logged

juleskitten

  • Archived User
  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
Can I Play Dvds Without The Dvd Kit?
« Reply #19 on: July 16, 2003, 09:02:00 PM »

Surely the dvd kit just puts a file on the xbox? why doesn't somebody just find out what that is and distribute it so that people can action replay or ftp it?
Logged

jdtommy

  • Archived User
  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Can I Play Dvds Without The Dvd Kit?
« Reply #20 on: July 18, 2003, 01:57:00 PM »

You might want to try the XBMP 2.4 It works great for playing any type of media
Logged

slidellsimba2

  • Archived User
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 287
Can I Play Dvds Without The Dvd Kit?
« Reply #21 on: July 20, 2003, 05:35:00 AM »

it might but i dont use linux so i cant swear on it
but you COULD always reflash the bios and youll be ok
Logged

Xeero

  • Archived User
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2508
Can I Play Dvds Without The Dvd Kit?
« Reply #22 on: July 21, 2003, 03:01:00 PM »

QUOTE (slidellsimba2 @ Jul 20 2003, 09:28 AM)
it might but i dont use linux so i cant swear on it
but you COULD always reflash the bios and youll be ok

No, Cromwell won't run ANYTHING that isn't Linux-based.
Logged

Xeero

  • Archived User
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2508
Can I Play Dvds Without The Dvd Kit?
« Reply #23 on: July 21, 2003, 03:01:00 PM »

QUOTE (juleskitten @ Jul 17 2003, 12:55 AM)
Surely the dvd kit just puts a file on the xbox? why doesn't somebody just find out what that is and distribute it so that people can action replay or ftp it?

No, it doesn't put any files on the Xbox.  It's a dongle.  The software detects if it's present or now.
Logged

splash911

  • Archived User
  • Newbie
  • *
  • Posts: 40
Can I Play Dvds Without The Dvd Kit?
« Reply #24 on: July 22, 2003, 06:42:00 AM »

QUOTE (jdtommy @ Jul 18 2003, 10:50 PM)
You might want to try the XBMP 2.4 It works great for playing any type of media

Except while trying to play a Video-DVD disc ...
Logged

Tuumi

  • Archived User
  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Can I Play Dvds Without The Dvd Kit?
« Reply #25 on: September 14, 2003, 09:12:00 AM »

QUOTE (Xeero @ Jun 23 2003, 05:24 PM)
QUOTE (xahur @ Jun 20 2003, 05:04 PM)
however, it dont seem to be working with a remote. at least not the hurricane remote!

DVDX2 does not work with the remote...it is it's own software.
DVDX is a hacked MS Dashboard...it works with the remote.

I think you're using DVDX2 when you should be using DVDX.

Does DVD-X work on every version of xbox?

I've tried to get R1 dvd's work with remote, but since I have 1.2 xbox people have told me that DVDX doesnt work with other than 1.1.. sad.gif
Logged

Xeero

  • Archived User
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2508
Can I Play Dvds Without The Dvd Kit?
« Reply #26 on: October 11, 2003, 05:38:00 AM »

It will work with version 1.2+, but with the version of the dash that comes with the 1.2, as far as I know.  There have been a few recent region-free patches for the newer MS Dash version recently.  I want to say the guy working on them was name Sylver, but I could be wrong.
Logged

the_beast

  • Archived User
  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
Can I Play Dvds Without The Dvd Kit?
« Reply #27 on: October 29, 2003, 05:26:00 AM »

I can get moveis to play without any playback kit. These movies are my backup copies, and once I pop the movie in it auto plays them. I think it may have something to do with the menu on the dvd. I leave the menus out on the backups and they seem to work. But I havent tried to any of the controls (FF,REW,Stop,Pause,ect.) But they will play!!!!! :D  
Logged
Pages: 1 [2]