xboxscene.org forums

Author Topic: Need To Redo Softmod?  (Read 924 times)

fallenangle

  • Recovered User
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 664
Need To Redo Softmod?
« on: August 31, 2014, 05:52:00 PM »

Is the softmod actually broken? If not why are you wanting to redo the whole thing and maybe mess up an otherwise functioning machine.

Logged

darkhorse89

  • Archived User
  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Need To Redo Softmod?
« Reply #1 on: September 07, 2014, 10:18:00 AM »

Didn't mean I had to reinstall the mod. Just put back what was took off at least. I'm having trouble doin FTP.  Always says can't connect or something. I can burn hexed n do it that way. Would I need to use xiso or quix. Or is that just for burning xbox games
Logged

fallenangle

  • Recovered User
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 664
Need To Redo Softmod?
« Reply #2 on: September 07, 2014, 06:23:00 PM »

It depends if you found HeXEn or HexIns? The readme that should come with both versions explains what to do with whatever type you have.

Logged